Théréau: "Ik heb een vertrouwenscrisis"

MAANDAG, 23 JULI 2007, 15:17 - Bacardiboy
Anderlecht-Online No Image Found

Cyril Théréau werd met veel trots binnengehaald door de Belgische landskampioen, maar tot nu toe bracht de Franse spits nog niet wat er van hem verwacht wordt. "Ik ben niet in vorm en voel me fysiek niet goed", geeft Théréau toe.


De aanvaller scoorde zijn eerste doelpunt voor de Brusselaars tegen Marseille op penalty. "Ik wilde gewoon die penalty trappen omdat ik een doelpunt nodig had om mijn vertrouwen op te krikken", getuigt Théréau. "Bovendien zat mijn familie in het stadion en wou ik voor hen scoren. Ik zie mijn familie amper, en dat maakt het extra speciaal", aldus de spits.

Het ziet er naar uit dat Mbo Mpenza bij de competitiestart de voorkeur zal krijgen op Cyril Théréau. "De coach beslist wie speelt en ik respecteer die keuze", beweert de Fransman. "Ik ben nog niet aan een basisplaats aan het denken aangezien ik met een vertrouwenscrisis sukkel. Ik voel ook dat ik nog een trainingsachterstand heb na mijn voetblessure. Nu moet ik dubbel zo hard trainen dan mijn ploegmaats om zo matchritme op te doen. Ik wil mezelf in de ploeg knokken. Ik ben natuurlijk ontgoocheld omdat ik weet dat iedereen hier veel van me verwacht, maar neem het van me aan, Anderlecht heeft de echte Cyril Théréau nog niet gezien", belooft de Franse aanvaller.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.