Vanden Stock trots op paars-wit racewagen (foto's)

DINSDAG, 24 JULI 2007, 18:56 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Het Superleague Formula Championship is een competitie waarin racewagens rijden die gefabriceerd zijn door Panoz/Elan Motorsports in de VS. De wagens hebben een vermogen van maar liefst 750 pk en hebben een V12 motor.

Deze motor werd ontworpen door MCT in Groot-Brittannië is ontworpen. Vanden Stock is heel trots op deze partnerschap "Wij zijn heel erg trots op onze partnerschap met Superleague Formula. Anderlecht is de enige deelnemende Belgische club in deze competitie en wij nemen het op tegen voetbalclubs wereldwijd. Wij weten dat onze fans erg uitkijken naar deze competitie en zeker naar onze paars met grijze bolide."

Achter de schermen wordt hard gewerkt om meer 750 sterke bolides te vullen. "De steun van voetbalclubs voor de Superleague Formula is overweldigend", zei Robin Webb, 'Operations Director' van de klasse. "Wij verwachten om binnenkort een aantal knopen door te hakken nu de laatste onderhandelingen gaande zijn met meer dan dertig clubs. Echter kunnen we voor het debuut seizoen maximaal twintig auto's op de grid zetten. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt, maar we hebben enkele plekken gereserveerd om strategisch een aantal markten te betreden."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.