Somoza te fier, Polak te ijdel

WOENSDAG, 25 JULI 2007, 09:18 - Bacardiboy
Anderlecht-Online No Image Found

De Anderlechtenaren zijn nog altijd op zoek naar een middenvelder, maar dat lijkt geen sinecure te gaan worden. Telkens weer duiken dezelfde namen op: Jan Polak en Leandro Somoza. Toch heeft een transfer veel voeten in de aarde.


"Het wordt moeilijk om die jongens te halen", geeft ook Herman Van Holsbeeck toe. "Neem nu Leandro Somoza. Bij Villareal zitten er drie spelers in de kern voor die positie. Somoza is echter een Argentijn, en dat is een heel fier volk. Hij wil dus strijden voor zijn plaats daar. Terwijl hij ook heel duur is."

Ook een transfer van Jan Polak lijkt lastig te worden. "Hij heeft connecties bij Lokeren, die hem verteld hebben dat ze wekelijks spelen voor 4.000 supporters. Nu speelt hij dus elk weekend voor 50.000 tot 60.000 man. Natuurlijk is het dan moeilijk om Polak te overtuigen... Maar we zien wel, we doen ons best", belooft Van Holsbeeck.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.