Voorbeschouwing: Anderlecht - Club Brugge

ZATERDAG, 28 JULI 2007, 09:41 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

De eerste officiële wedstrijd van het seizoen start al met een echte 'topper'. Het is al voor de zevende keer dat Anderlecht en Brugge tegen mekaar uitkomen in de Supercup sinds die opgericht werd in 1980.


Brugge kon de cup al 13 keer mee naar huis nemen, Anderlecht 7 keer. In 1995 verloor Brugge nog van Paars-wit.

"De Supercup wordt een belangrijke test voor wat erna komt", aldus Herman Van Holsbeeck. "Alles staat bij ons in de functie van de competitie en het bereiken van de Champions League. De tegenvallende resultaten verontrusten ons niet. We hebben moeite met scoren, maar we creëren wel veel kansen. Door de resultaten houdt iedereen de voeten op de grond. We beseffen dat er nog werk aan de winkel is. Er is duidelijk een gebrek aan frisheid."

Aftrap: 20u30
Stadion: Constant Vanden Stock
Scheidsrechter: Verbist

: : : ANDERLECHT : : :

Mogelijke opstelling: Zitka, Wasilewski, Pareja, Juhasz, Deschacht, Hassan, Biglia, Goor, Boussoufa, Mpenza, Tchité
Invallers: Théréau (15), Baseggio (28), Tioté (41), Von Schlebrügge (4), Proto (13), De Man (31), Triguinho (20), Lamah (38), Vadis (39)

Geblesseerd: Legear (enkel) en Frutos (hiel) zijn out
Geschorst: Niemand
Gevaar voor gele schorsing: Niemand
Opmerkingen: Van Damme is onzeker. De Man (knie) en Biglia (knie) kampten voorheen nog met blessures, maar zijn speelklaar.

: : : CLUB BRUGGE : : :

Mogelijke opstelling: Stijnen, Priske, Kucera, Valgaeren, klukowski, Englebert, Vermant, Leko, Blondel, Sterchele, Balaban
Invallers: Daerden (7), Djokic (9), Clement (6), Verbauwhede (13), Geraerts (22), Maertens (26), De Mets (29), Alcaraz (30)

Geblesseerd: Simaeys (achillespees), Salou (enkel), Vermeulen (enkel), Yulu-Matondo (hamstrings), Van Heerden (lies), Alcaraz (kuit)
Geschorst: Niemand
Gevaar voor gele schorsing: Niemand





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.