Zitka: "Bijna zeker dat Polak niet komt"

WOENSDAG, 1 AUGUSTUS 2007, 10:00 - Bacardiboy
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht volgt nog steeds Polak en Somoza, maar voorlopig komt er geen schot in de zaak. "Ik ben er bijna zeker van dat Polak niet komt, en ik heb dat ook aan Van Holsbeeck en Collin gezegd", beweert Zitka.


Jan Polak strijdt momenteel voor een basisplaats bij Nürnberg, maar hij verliest Anderlecht niet uit het oog. Zo stuurde hij doelman Daniël Zitka een sms-bericht na de gewonnen Supercup tegen Club Brugge. "Polak wilde ons feliciteren", aldus Daniël Zitka. "Ik heb hem teruggestuurd dat we nog altijd dromen van zijn komst en dat we een speler van zijn kaliber altijd wel kunnen gebruiken." De Tsjechische doelman is alvast niet hoopvol over een mogelijke transfer. "Eerlijk? ik denk niet dat hij komt", geeft Zitka aan.

Ook de komst van de Argentijn Leandro Somoza staat op de helling. Villarreal heeft geen probleem met een mogelijke transfer, maar nu lijkt Betis Sevilla roet in het eten te gooien van de Brusselaars. De Argentijn Hector Cuper is coach bij Betis en liet al nadrukkelijk weten heel geïnteresseerd te zijn in zijn landgenoot.

Herman Van Holsbeeck ligt niet wakker van al deze verhaaltjes. "Een middenvelder zal de eerste aanwinst zijn die we zullen voorstellen, daarna volgen een spits of een rechtsachter. Zowel Polak als Somoza zijn nog mogelijk, maar we volgen ook andere spelers", aldus de manager van Anderlecht.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.