Polak tekent voor vier seizoenen

DONDERDAG, 2 AUGUSTUS 2007, 16:25 - Bacardiboy
Anderlecht-Online No Image Found

Het is nu eindelijk officieel: Jan Polak komt Anderlecht versterken. De 26-jarige Tsjech heeft zijn handtekening gezet onder een contract voor vier seizoenen. Polak komt over van het Duitse FC Nürnberg.


Eerder was er gemeld dat Anderlecht 3.5 miljoen zou neertellen voor Polak, maar manager Van Holsbeeck noemt deze cijfers "overdreven".

Polak vertrekt deze donderdagavond nog terug naar Nürnberg om daar nog een aantal praktische zaken te regelen. Zondag komt hij terug naar Brussel en maandag 6 augustus zal hij een eerste keer meetrainen met Anderlecht. De middenvelder zal normaal gezien speelgerechtigd zijn voor de wedstrijd tegen Lokeren op 11 augustus. Polak zal met het nummer 8 spelen in het Astridpark.

Jan Polak's Carrière
Jan Polak werd reeds gedurende een aantal jaren gevolgd. Eerder speelde hij al voor Brno en Slovan Liberec, alvorens naar de Bundesliga te verhuizen. Bij FC Nürnberg speelde bij 2 jaar en scoorde 4 goals. Sinds 1999 is hij Tsjechisch international en telt 30 A-caps.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.