Selectie Anderlecht - KV Mechelen

DONDERDAG, 2 AUGUSTUS 2007, 20:24 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Morgen opent Anderlecht de nieuwe competitie op het veld van KV Mechelen. Frank Vercauteren selecteerde een 20-koppige selectie. Enkel de gekwetsten Frutos en Legear zullen er niet bij zijn.


De revalidatie van Frutos verloopt goed, maar de Argentijn mag de looptraining nog niet hervatten. Ook de blessure van Legear evalueert positief.

&quoquot;Het doet me veel plezier dat ik nog eens naar KV Mechelen terug kan", aldus trainer Frank Vercauteren. "Ik heb heel veel mooie herinneringen aan de jaren die ik daar doorbracht." Van de tegenstander onderschatten is geen sprake bij de coach. "Ze hebben vorig jaar bewezen wat ze kunnen. Met Mechelen krijgen we een gevaarlijke match als opener van het seizoen", weet Vercauteren.

Selectie: Baseggio, Biglia, Boussoufa, Da Silva, De Man, Deschacht, Goor, Hassan, Juhasz, Mpenza, Odjidja Ofoe, Pareja, Proto, Schollen, Tchite, Théréau, Van Damme, Von Schlebrügge, Wasilewski, Zitka



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.