Vanden Stock: "Spelers moeten het waarmaken"

VRIJDAG, 3 AUGUSTUS 2007, 17:06 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Met het Turkse Fenerbahçe lootte Anderlecht een van de betere ploegen uit pot 2. Dat weet ook voorzitter Roger Vanden Stock. "Dit is zowat de moeilijkste loting die we konden krijgen", aldus de voorzitter.


"De Turkse club is heel ambitieus, dat toonde ze ook toen ze Roberto Carlos naar Turkije haalde. Ik denk dat Fenerbahçe de eerste ploeg was die net geen reekshoofd meer was tijdens de loting en dus natuurlijk één van de te vermijden ploegen, net zoals AEK en Toulouse overigens."

Toch blijft de voorzitter positief. "We spelen de terugmatch in ons eigen stadion, dat moet toch een voordeel zijn. En wat ook in ons voordeel kan spelen, is dat in Turkije het kampioenschap twee weken later begint dan bij ons, waardoor zij misschien nog niet volledig ingespeeld zullen zijn. In ieder geval, nu zijn het de spelers die het zullen moeten waarmaken", aldus de voorzitter.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.