Pareja: "De Muner is een bijzonder sterke kerel"

WOENSDAG, 8 AUGUSTUS 2007, 09:14 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht is in Argentinië Pablo De Muner aan het scouten die momenteel bij Argeninos Juniors speelt. Nicolas Pareja belde zijn oud-ploegmaat op om hem te overtuigen om naar Anderlecht te komen.


"We hebben twee jaar samengespeeld bij Argentinos Juniors", aldus Pareja. "We hebben ondertussen ook al met elkaar gebeld, hij wil graag naar hier komen. Ik heb hem al uitgelegd dat de concurrentie met Wasilewski heel zwaar zal zijn. Maar ook De Muner is een bijzonder sterke kerel. Misschien niet zo snel, maar hij maakt dat goed met zijn kracht."

Doch moet de speler nog niet direct in het Astridpark verwacht worden. Wat eventuele versterkingen betreft, noemde manager Van Holsbeeck de piste van de Argentijn Pablo De Muner niet echt serieus.

Nieuwe richtlijnen

Pareja kwam ook nog eens terug op de nieuwe richtlijnen voor de scheidsrechters. "Ik vind ze veel te streng. Werkelijk niks mag je nog zeggen. In Argentinië kon je wel je mening kwijt, als je maar met respect deed. Goed, trainer Vercauteren heeft er ons op gewezen. We gaan geen domme kaarten meer pakken."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.