Polak: "Ik ben geen robot"

WOENSDAG, 8 AUGUSTUS 2007, 09:36 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Jan Polak speelde gisteren zijn eerste wedstrijd voor Anderlecht. Een succes werd het niet, want Anderlecht verloor met 6-0 van het Spaanse Murcia. "Oefenwedstrijd of niet, als ik maar kan spelen", reageert Polak.


"Ik wil klaar zijn voor de matchen tegen Fenerbahçe, maar ik heb niet veel tijd. Ik hoop ook zaterdag tegen Lokeren aan de bak te komen, want twee wedstrijden zijn nu voor mij meer waard dan de trainingen", vertelt Polak in Het Laatste Nieuws.

Polak zit nog in een aanpassingsperiode, maar veel tijd is er niet. "Gelukkig is er Daniel Zitka. Hij spreekt mijn taal, dat maakt alles makkelijker. Daniel helpt me voortreffelijk. Morgen komen ook mijn vrouw en mijn zoontje naar hier."

De supporters verwachten veel van de Tsjechische international. "Als ze maar niet vergeten dat ik een mens ben. Ik ben geen robot, geen machine. Ze moeten Superman hier niet verwachten, want dat ben ik niet. Maar ik ga er alles aan doen om de club en de fans tevreden te stellen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.