"Anderlecht zal er staan tegen Fenerbahçe"

DONDERDAG, 9 AUGUSTUS 2007, 11:46 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Herman Van Holsbeeck noteerde na de pandoering tegen Real Murcia toch ook enkele positieve punten. "Ondanks de zes tegengoals moeten we nu ook niet elke speler beschimpen", aldus Van Holsbeeck.


"Vergeet niet dat Murcia een ploeg uit de Primera Division is. Bart Goor werkte als een paard en toonde dat hij karakter heeft. Ook Mark De Man geef ik goede punten. Voor Jan Polak was deze debuutmatch geen cadeau, maar je zag direct dat hij een versterking is voor de ploeg."

"Deze oefenmatch bewijst dat we onze voeten op de grond moeten houden", weet Van Holsbeeck. "We organiseren dit soort matchen tegen sterke opponenten om onze tekortkomingen bloot te leggen. Tegen Belgische tweede- of derdeklassers leren we niets bij. Deze 0-6-nederlaag kan op termijn een overwinning zijn voor Anderlecht."

"We krijgen de wind van voren, maar dat hebben we graag. Wees gerust, Anderlecht zal er staan tegen Fenerbahçe", besluit Van Holsbeeck.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.