Munaron: "Olivier is een uitstekende leider"

DONDERDAG, 9 AUGUSTUS 2007, 13:48 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Olivier Deschacht wordt door supporters van de tegenpartij vaak op de korrel genomen. Onlangs werd hij nog uitgefloten tijdens de wedstrijd tegen KV Mechelen. Jacky Munaron heeft een mogelijke verklaring.


"Er wordt nooit geroepen op waardeloze spelers", aldus Munaron in de krant Sudpresse. "Als Olivier uitgefloten wordt dan is dat omdat hij een belangrijke speler is. Hij heeft een schitterend seizoen achter de rug en ik denk dat het te maken heeft met jaloezie. Olivier is de kapitein van de eerste ploeg van het land. Dat kan sommigen op de zenuwen werken. Olivier is niet toevallig kapitein van Anderlecht. Hij toont altijd een uitstekende mentaliteit, in de vestiaire is het een leider. Hij houdt ervan de goede weg te tonen aan zijn ploegmaats", aldus Munaron.

Olivier zelf trekt er zich alvast weinig van aan. "Het is niet aangenaam om zo'n zaken te horen op het veld, maar ik luister daar niet meer naar. Ik doe gewoon mijn job en antwoord via mijn spel."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.