Pareja: "Wat een gekke situatie"

VRIJDAG, 10 AUGUSTUS 2007, 10:11 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Nicolas Pareja begrijpt de nieuwe regels niet die sinds dit seizoen werden ingevoerd. Anderlecht pakte tegen KV Mechelen drie gele kaarten voor protest. "Ik vind het een gekke situatie", aldus Pareja in HLN.


"Zij beslissen, maar wij mogen niks zeggen. Dat is moeilijk, want in de intensiteit van de match flap je er snel iets uit. In Argentinië is het trouwens heel gewoon om met de scheidsrechters te praten, zolang je hen maar met respect bejegent. Maar goed, we zullen er aan moeten wennen, hoe moeilijk dat ook is."

Volgende week staat de belangrijke Champions League tegen Fenerbahçe al op het programma. "Het is een grote ploeg, maar wij moeten aan onszelf denken. De sfeer ginder? Dat doet me niets. Ik heb uit bij Boca Juniors gespeeld, ik denk niet dat de passie op de tribunes ergens groter is. We moeten ginder vooral intelligent spelen", aldus de Argentijn.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.