Jacobs: "Niveau in beloftencompetitie is laag"

VRIJDAG, 10 AUGUSTUS 2007, 12:45 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Ariël Jacobs werd vorig seizoen op vraag van Vercauteren naar Anderlecht gehaald om Glen De Boeck op te volgen als hulptrainer. Jacobs begint stilaan te wennen aan zijn nieuwe functie bij paars-wit.


"Ik heb een beetje tijd nodig gehad om de knop om te draaien van hoofdtrainer naar adjunct. En dan heb ik het vooral over de manier van denken. Nu organiseer ik niet meer, maar krijg ik opdrachten. Ik hoop dat de relatie met Vercauteren zo professioneel mogelijk zal worden", aldus Jacobs in La Dernière Heure.

Jacobs is het echter niet altijd eens met Vercauteren. "Geen enkele coach wil dat zijn adjunct ja zegt om hem te plezieren. Dat zou ook niet goed zijn voor de prestaties van de ploeg. Net zoals de spelers hebben we niet altijd dezelfde mening, maar zaterdag om 20u hebben we wel hetzelfde doel."

Over de nieuwe beloftencompetitie zei Jacobs nog dit: "Het niveau is laag. Die competitie zal de jongeren niet helpen vooruitgang te boeken. Dus is het beter voor ons dat we jongens als Lamah en Tiote uitlenen zodat ze op een goed niveau kunnen spelen want door matchen in de beloftencompetitie te spelen, zouden ze alleen maar achteruit gaan."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.