Vercauteren: "Alle matchen die komen zijn belangrijk"

VRIJDAG, 10 AUGUSTUS 2007, 19:51 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Paars-wit heeft een turbulente week achter de rug. Anderlecht won pas in extremis tegen KV Mechelen en ging een paar dagen later de boot in tegen het Spaanse Real Murcia met droge 6-0 cijfers.


"We weten allemaal dat de match op Mechelen niet goed was", aldus Vercauteren. "We waren niet fris, niet scherp en enkel het resultaat was goed. En wat Murcia betreft daar hebben we twee mogelijkheden. Of we laten onze spelers aantreden in de invallerscompetitie die nu een jeugdcompetitie is geworden of we spelen matchen tegen kwaliteitstegenstanders zoals Murcia. Zo'n matchen zijn voor de jongens goed om ritme op te doen en te kijken hoever ze staan. Ik hecht veel belang aan zo'n matchen. Ik verwacht dan ook kwaliteit van spelers en staf. Iedereen moet direct inzetbaar zijn in de A-ploeg indien nodig."

Zaterdag komt Lokeren op bezoek. "Dat is weer zo'n wedstrijd waar je in feite niet veel kunt winnen, maar alles verliezen", weet de coach. "Vanaf nu is het weer bijna om de drie dagen match en we zullen ervoor moeten zorgen dat het resultaat en de manier van de partij zijn. Alle matchen die nu komen, zijn even belangrijk."




Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.