Hassan: "Counter proberen te verzilveren"

MAANDAG, 13 AUGUSTUS 2007, 18:06 - Garrincha
Logo Anderlecht-Online

Ahmed Hassan speelde acht jaar in Turkije, in Le Soir laat hij zijn licht schijnen over Fenerbahçe. "Ons verslinden zullen ze niet doen, maar het is duidelijk een heel goeie ploeg met een enorme honger."


"Ik heb hun wedstrijd om de Supercup gezien tegen Besiktas in Keulen en ik heb al zaken gehoord over hun eerste match in het kampioenschap", aldus de Egyptenaar. "Het is allemaal niet schitterend, maar woensdag zal het iets anders zijn. De sfeer zal uitzonderlijk zijn, dat is iets waarmee we rekening moeten houden en de ploeg van Zico zal heel agressief spelen."

Draaischijf van de Turken is de Braziliaanse international Alex. Hassan waarschuwt alvast hem niet te laten voetballen: "Hij komt terug uit blessure en speelde vrijdag niet, maar als hij fit is, wordt het moeilijk." Met Kezman en Roberto Carlos lopen er nog twee vedetten rond. "Die tweede kan gevaarlijk zijn op stilstaande fases, maar hij is niet degene die het verschil zal maken", zo denkt Hassan.

Toch ziet hij ook kansen voor Anderlecht: "Het zwakke punt van Fenerbahçe ligt net in die verdediging. Dat moeten we op de counter kunnen uitbuiten."anderlecht-online forum