Reacties na Fenerbahçe - Anderlecht

WOENSDAG, 15 AUGUSTUS 2007, 22:38 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht verloor dan wel in Instanbul, het geloof bij paars-wit in de kwalificatie is nog niet aangetast. "Het is vooral bijzonder jammer dat wij niet hebben kunnen scoren", beseft Mark De Man.


"Die goal van Fenerbahce was bijna niet te verdedigen. Het was echt een knap doelpunt dat ze scoorden. Natuurlijk geloven wij nog in de kwalificatie. Twee jaar geleden gingen we in Benfica verliezen maar slaagden we er nog in om het thuis af te maken. Je bent nooit tevreden met een verlies, maar we zijn nog niet uitgeschakeld", aldus De Man.

Jan Polak speelde een goede tweede helft en kon ook een keer op doel schieten. De Turkse keeper had jammer genoeg wel een goede save in huis. "Er was een groot verschil tussen het Anderlecht in de eerste helft en het Anderlecht in de tweede helft. In de tweede helft hebben we Fenerbahce belet om hun spel te spelen. We hebben alles gegeven", zegt Polak. "Dit was zonder meer een interessante wedstrijd. We hebben veel geleerd met het oog op de terugwedstrijd binnen een veertien dagen."

Bart Goor: "In de eerst helft hadden we te veel respect voor Fenerbahçe. In de tweede helft waren wij de betere ploeg. We moesten ons ook even aanpassen aan het niveau. Dit is toch een stapje hoger dan bij ons. Maar we hebben zeker mogelijkheden voor de thuiswedstrijd."

Olivier Deschacht: "We waren zenuwachtig begonnen, maar na de rust hebben we bijgestuurd en zijn we hoger gaan spelen. Helaas was het telkens net niet, dat was het verhaal van de avond: net niet. Maar de kopjes stonden omhoog na de match."

Daniel Zitka: "In de eerste helft weken we veel te ver terug. Dat was nochtans geen opdracht. Jammer dat we dat doelpunt slikken. We hadden nochtans kort ervoor een waarschuwing gekregen met die kans van Kezman en toch valt dat doelpunt nog. We hebben de heenmatch nu misschien wel verloren en het spreekt voor zich dat zij momenteel de beste papieren hebben, maar we hebben in eigen stadion nog 90 minuten om die scheve situatie opnieuw recht te zetten."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.