Polak: "Spelen van drie wedstrijden is geen excuus"

MAANDAG, 20 AUGUSTUS 2007, 12:23 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Bij Anderlecht was iedereen zichtbaar aangeslagen na het teleurstellend gelijkspel. Ook middenvelder Jan Polak was ontgoocheld: "Ik heb niet echt een verklaring voor deze match", aldus de Tsjech.


"Het was een moeilijke wedstrijd. In de tweede helft hebben we geprobeerd de bakens te verzetten, maar we vonden niet de juiste opening." Volgens Polak had deze prestatie niets te maken met de wedstrijd tegen Fenerbahçe van afgelopen woensdag. "Fenerbahçe en Dender zijn twee totaal verschillende wedstrijden. Er mag geen invloed zijn. We hebben de ambitie om Champions League te spelen, dan is het spelen van drie wedstrijden per week geen geldig excuus."

Tijdens de wedstrijd speelde zich er nog een vreemde fase af. Théréau schreeuwde naar de Tsjech nadat deze laatste een onmogelijke bal niet onder controle kreeg. Daarop gaf Polak zijn blijk van ongenoegen jegens de Fransman. Théréau: "Polak had last van irritatie omdat het een moeilijke match was. Wanneer men verliest, zijn er spanningen. Wanneer men wint, gaat alles opperbest", besluit Théréau. "Het is waar dat ik naar Cyril heb geschreeuwd," geeft Polak toe. "Ik heb hem op zijn plichten willen bewust maken. Dat maakt deel van de match. Men moet daar verder geen aandacht aan besteden", aldus Polak.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.