Serhat Akin klaar voor comeback

DINSDAG, 21 AUGUSTUS 2007, 09:27 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Serhat Akin lijkt zijn laatste kans te krijgen bij Anderlecht. De Turkse spits trainde gisteren voor het eerst na een half jaar weer in Brussel en beweert dat hij meer scherpte voor doel kan brengen.


Akin werd begin dit jaar door Anderlecht verhuurd aan de Duitse tweedeklasser FC Köln waar hij één keer scoorde in zeven wedstrijden. Daarna revalideerde hij nog in Duitsland van een adductoren- en een buikspierblessure.

Bij paars-wit leek er voor Akin geen plaats meer begin dit seizoen met spitsen als Frutos, Théréau, Tchité, Mpenza, Boussoufa en Hassan. Leek, want Tchité en Théréau presteren ondermaats, Frutos ligt in de lappenmand en ook Boussoufa en Mpenza vinden hun hoogste niveau niet meteen. Opeens ging de deur weer open voor Serhat bij Anderlecht. Gisteren trainde hij individueel en legde hij medische tests af.

"Ik heb een heel goed gevoel. Ik voelde niet de minste pijn en kon voluit gaan. Dat doet mij enorm goed", vertelt Akin na de training. "Ik wil graag zo snel mogelijk spelen", vervolgde de 16-voudige Turkse international. "Ik praat binnenkort met de trainer en de manager, maar het is belangrijk dat ik niets forceer. Ik besef dat ik hard moet werken om te tonen dat ik Anderlecht nog iets kan bijbrengen."

Akin weet dat Anderlecht momenteel moeilijk scoort. "Als de afwerking moeilijk loopt, kan ik Anderlecht helpen om te scoren. Ik zal terugkeren op mijn oude niveau. Misschien keer ik sterker dan ooit terug."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.