Zitka: "Geen idee wat er fout loopt"

DINSDAG, 21 AUGUSTUS 2007, 12:10 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Het gelijkspel tegen Dender blijft nazinderen in het Vanden Stock-stadion. De spelers hebben de wedstrijd nog niet helemaal verteerd. "Ik heb geen idee van wat er fout loopt", aldus Daniël Zitka.


"We zouden elke week het niveau van de Supercup tegen Club Brugge moeten halen. Misschien is dat niet voor alle spelers even makkelijk, maar we zitten wel bij Anderlecht hé. Hopelijk is iedereen nu wakker geschud en overkomt het ons geen tweede keer."

Jan Mulder hield Zitka in Studio 1 verantwoordelijk voor de twee tegengoals. Hij vond dat de schoten houdbaar waren. "Ik heb dat zelf niet gezien, maar Bart Goor heeft het me verteld. Och, die mannen zitten daar niet gratis hé. Ik begrijp dat wel, ze krijgen 500 euro of zo en moeten dus iets pikants zeggen. Je gaat daar niet zitten om saaie dingen te verkondigen. Ik lig daar niet wakker van. Ik heb met de keeperstrainer over de twee goals gesproken en daarmee is alles gezegd. Maar goed, ik sta daar voor de nul en we pakken twee goals, dus ik voel me natuurlijk verantwoordelijk", aldus Zitka.



anderlecht-online forum