Rode Duivels winnen met 3-2

WOENSDAG, 22 AUGUSTUS 2007, 22:38 - Michaël

Eindelijk eens goed nieuws over de Rode Duivels. De nationale ploeg ging in het Koning Boudewijnstadion met 3-2 winnen van Servië. Het is de eerste overwinning na een reeks van vijf nederlagen.

Dembele scoorde twee maal voor de Duivels. Ondanks deze overwinning blijft het het EK 2008 onhaalbaar. Goor speelde de volle 90 minuten, Mpenza mocht in de 85ste minuut invallen.

Doelpunten: 9' Dembele 1-0, 29' Mirallas 2-0, 72' Kuzmanovic 2-1, 88' Dembele 3-1, 90' Kuzmanovic 3-2

België: Stijnen, Hoefkens, Simons, Kompany, Vermaelen, Goor, Mudingayi, Defour (85' Mpenza), Geraerts, Dembele (89' Lombaerts), Mirallas (67' Vanden Borre)