Baseggio: "Eerst nog eens goed nadenken"

VRIJDAG, 24 AUGUSTUS 2007, 10:16 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Walter Baseggio staat dicht bij de Waalse club Bergen. Beide partijen zaten gisteren rond de tafel, maar Baseggio wil niet te overhaast beslissen en houdt nog enkele andere opties achter de hand.


"Ik zal eerst nog eens goed moeten nadenken", licht Baseggio toe.
Donderdag heeft Walter Baseggio met de vicevoorzitter en de coach van Bergen gesproken, weet La Dernière Heure. "Ik heb nog een contract van een jaar bij Anderlecht. Het is nu aan de clubs om er uit te geraken", zegt Baseggio.

Als het Bergen wordt, zal Baseggio wel fors moeten inleveren. De club die een inspanning wil doen voor mij, zal niet ontgoocheld zijn", belooft de middenvelder.
"Ik heb nog vier of vijf mogelijkheden en zal wel nog eens goed moeten nadenken voor ik een keuze maak." Als Bergen-coach José Riga het licht op groen zet, wordt er vrijdag met Baseggio gepraat over zijn salaris.

Baseggio zal bij Bergen niet alleen financieel moeten inleveren, ook sportief is het een stap terug. "Geen enkel probleem. Ik heb vorig seizoen al gezien dat Bergen ambitie heeft en een stap vooruit wil zetten", aldus Baseggio.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.