Interview met Ariël Jacobs

ZATERDAG, 25 AUGUSTUS 2007, 17:01 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Na de wedstrijd tegen Dender had Vercauteren geen zin om met de pers te praten en liet hij die taak over aan Ariël Jacobs. De assistent-coach is nu enkele maanden aan het werk bij paars-wit


Zelf vindt de assistent-coach het goed dat Vercauteren de pers niet te woord stond. "Frankie had gelijk. Als hij na de match op Dender had gereageerd in de media, had dat misschien meer kwaad dan goed gedaan. Iedereen had gezien waar het misliep", zegt Jacobs.

Zelf voelde hij zich in het begin bij Anderlecht wat overbodig. "In het begin voelde ik mij wat overbodig. Ik moest de groep observeren en had vaak het gevoel dat ik daar stond te koekeloeren. Nu is er al meer evenwicht binnen de staf. Ik besefte vlug wat mijn taken zijn. Ik moet nu dingen regelen die ik vroeger altijd aan mijn assistenten overliet. De opwarming geven bijvoorbeeld. Dat hield ik vroeger amper in het oog, nu moest ik ze zelf leiden. Dat was een aanpassing."

Het volledige artikel kan u lezen in Sportwereld.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.