Reacties na de gewonnen derby

ZONDAG, 26 AUGUSTUS 2007, 00:12 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht had deze avond weinig moeite met Brussels en won vlot met 3-0. Ook werd voor de derde keer in vier speeldagen de nul op het bord gehouden. "De verdediging is goed op elkaar ingespeeld", weet Pareja.


"Deze overwinning is belangrijk naar woensdag toe", weet Olivier Deschacht. "We zijn er opnieuw in geslaagd de nul te houden en we hebben geen kansen weggegeven. In de tweede helft was het niet de bedoeling om achteruit te lopen. We wilden de wedstrijd gewoon uitspelen zonder doelpunt tegen te krijgen en dat is ons ook gelukt."

Cyril Théréau mocht voor het eerst dit seizoen in de basis starten en bedankte Vercauteren door met een rake kopbal de 1-0 op het bord te zetten. "Iedereen hoopt altijd dat hij zal mogen starten. Die basisplaats deed me veel plezier”, aldus de spits. "Het was nog niet perfect, maar de wedstrijd en vooral het doelpunt was wel goed voor het vertrouwen. Ik ben blij met mijn match, maar ik besef dat ik nog beter kan."

Jonathan Legear: "Ik heb vandaag getoond dat ik iets kan bijbrengen. Of ik nu al hoop op een basisplaats? Als ik zo kan blijven spelen, invallen en dan scoren, zal die basisplaats ooit wel volgen. Wie weet kan ik woensdag tegen Fenerbahçe ook wel als joker gebruikt worden."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.