Spelers blikken vooruit naar Fenerbahçe

ZONDAG, 26 AUGUSTUS 2007, 00:22 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Na de wedstrijd tegen Brussels werd er nog maar weinig over de partij gesproken. Het gespreksonderwerp na de match was de belangrijke Champions League wedstrijd tegen Fenerbahçe komende woensdag.


"Ik moet de nul op het bord proberen te houden", beseft Daniël Zitka. "Als zij een doelpunt kunnen scoren, moeten wij er al drie maken en dan wordt het wel heel moeilijk. De match van woensdag is uiteraard heel belangrijk voor ons. Als landskampioen zetten wij aan het begin van het seizoen doelen voorop en één daarvan is de Champions League. Halen we het kampioenenbal niet, dan zou dat heel jammer zijn. We moeten woensdag allemaal nog op een hoger niveau proberen te spelen. Dan maken we een goede kans."

Ahmed Hassan roept de supporters op om het team te steunen. "Ik hoop dat de supporters de volle 90 minuten achter ons staan. Als we onmiddellijk beginnen zoals we daar de tweede helft hebben gespeeld, dan moet het ons lukken. We zullen ook allemaal heel geconcentreerd zijn want vanaf vanavond is iedereen met deze match bezig. Iedereen zal er voor 100% tegenaan gaan."

Lucas Biglia: "De derby tegen Brussels was in twee opzichten belangrijk. Ten eerste om de match tegen Dender te vergeten en ten tweede om de wedstrijd van woensdag tegen Fenerbahçe voor te bereiden. Tegen de Turkse kampioen zullen we er moeten voor zorgen dat we onmiddellijk goed beginnen. Eén goeie helft zal niet volstaan."




Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.