Zitka en Vercauteren over match tegen Fenerbahçe

DINSDAG, 28 AUGUSTUS 2007, 19:13 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

"We moeten er alles aan doen om die plaats in de Champions League te bemachtigen", aldus Vercauteren. "Niet alleen voor Anderlecht, maar ook voor het Belgisch voetbal in het algemeen."


"De CL halen, zou een enorme prestatie zijn, het is belangrijk dat iedereen dat beseft. Die 1-0 uit de heenmatch is een gevaarlijk resultaat. De wedstrijd tegen Fenerbahçe is heel belangrijk voor zowel de club als de spelers. Iedereen wil financieel en sportief het maximum behalen. De spelers zijn er klaar voor”, besloot Vercauteren op de persconferentie.

Zitka had het dan weer over de goede sfeer in de ploeg. "De sfeer in de kleedkamer is goed en we zijn klaar voor de strijd. Natuurlijk groeit de spanning, maar het is dan ook voor iedereen de belangrijkste match. Ook al beginnen we met een achterstand uit de heenmatch, we zullen er alles aan doen om te winnen en ons te plaatsen voor de Champions League."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.