Hassan: "Schreeuw luider dan de Turken!"

WOENSDAG, 29 AUGUSTUS 2007, 16:36 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

"Elke topspeler wil Champions League spelen", zo zegt Hassan. "Straks volgt dan ook een strijd die zal bepalen of we overleven of sterven. Vluchten kan niet meer en ik vraag de supporters om ons negentig minuten lang te steunen."


Dat Fenerbahçe ook in Brussel luid aangemoedigd zal worden door een enthousiaste aanhang, staat buiten kijf. "Maar ik reken erop dat onze aanhang luider zal schreeuwen, want zij zitten toch met 20.000 in de tribune", aldus Hassan. "In Istanbul maakten de supporters het verschil. We stonden daar niet te bibberen van angst, maar dat gejoel gaf ons toch extra druk."

De Egyptenaar heeft er alle vertrouwen in dat paars-wit met de steun van de fans de 1-0 uit de heenmatch kan ophalen. "Ik vind de 1-0 geen negatief resultaat. Ik hoop op een tikje geluk en dan redden we het wel. Ik was verrast door de sterke fysieke terugval van Fenerbahçe in de tweede helft. Onze coach zal de zwakke Turkse punten wel genoteerd hebben en daar kunnen we ons voordeel mee doen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.