Reacties na Anderlecht - Fenerbahçe

WOENSDAG, 29 AUGUSTUS 2007, 22:49 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht speelde erg zwak en kon nooit een vuist maken tegen de Turken. Biglia probeerde bij paars-wit de bakens te verzetten, maar op zijn eentje was dat moeilijk. Hier enkele eerste reacties.


Jelle Van Damme: "Ik vond niet dat we onder lagen", maakt Van Damme zijn analyse. "Zij waren gewoon veel efficiënter dan wij. Die vroege tegengoal nekte ons. Tijdens de rust geloofden wij echt nog in de kwalificatie. Jammer genoeg heeft het niet mogen zijn."

Olivier Deschacht: "De beste ploeg heeft gewonnen", luidt het bij Deschacht. "Als je twee goals weggeeft op dit niveau, dan hoor je simpelweg niet thuis in de Champions League. Onze ploeg mist op alle vlakken scherpte. Tijdens die eerste goal zijn we echt wel serieus in de fout gegaan."

Daniel Zitka: "Je moet realistisch zijn en vaststellen dat we drie goals tegen krijgen en geen enkele keer scoren", zegt Zitka. "Je mag dan ook niet dromen van de Champions League. Toen we 0-2 achterstonden was het nog frustrerend spelen. Niemand wilde naar de Uefa Cup."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.