Klein groepje maakt rsca-fans ten schande

DONDERDAG, 30 AUGUSTUS 2007, 00:20 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Hoewel bijna alle fans hun ploeg bleven aanmoedigen, vond een klein groepje fans het nodig de club ten schande te maken. Na rellen met Turkse fans, probeerde een 50-tal mensen het terrein te betreden.


Halverwege de tweede helft ontstonden er rellen tussen Anderlecht-fans in blok L3 en Turkse fans in het aangrenzende vak P. De politie verwijderde de opstandige elementen uit beide vakken zonder dat de wedstrijd onderbroken diende te worden.

Wat later moest dit echter wel toen een vijftigtal personen ter hoogte van vak D3 probeerde een poort te openen en op het veld te komen. Gelukkig slaagden enkele stewards erin om de heethoofden van het speelveld af te houden, zodat erger kon vermeden worden. Scheidsrechter Busacca onderbrak de wedstrijd en het was Lucas Biglia, nota bene de jongste man tussen de lijnen, die de amokmakers kalmeerde. Na vijf minuten, een gesneuvelde ruit en een gewonde steward later, kon de wedstrijd weer hervat worden.

Jammer dat een select groepje zogenaamde supporters het niet beschaafd kan houden en Anderlecht voor heel Europa ten schande maakt. Hopelijk tilt de Uefa hier niet te erg aan en blijft de straf beperkt.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.