Reacties van Broos, MM, Zetterberg

WOENSDAG, 6 AUGUSTUS 2003, 23:14 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht-coach Hugo Broos was een opgelucht man na de overwinning tegen Rapid Boekarest. "Het is formidabel geweest", zei hij.

"Er was een huizenhoog verschil tussen het Anderlecht van voor en dat van na de rust. Ik dacht dat we een mirakel nodig hadden na de 0-2, maar heb in de rust gezegd dat de Roemenen zouden panikeren als we snel tegenscoorden.", zei Broos
"De inbreng van Wilhelmsson was een goeie beslissing. We konden ook niet veel anders want er moesten risico's genomen worden. Zetterberg toonde in de 2e helft wat hij nog in z'n mars heeft"

Pär Zetterberg begon verrassend in de basis en speelde vooral in de tweede helft prima. "Dit is een heerlijke comeback voor mezelf. Voor de rust speelden we zwak. We leden teveel belverlies, maar in de tweede helft liep het veel beter. Ik was zelf heel verrast dat ik in de ploeg stond. Natuurlijk wil ik liefst altijd spelen maar de trainer is de baas. Ik kan het alleszins nog. Ik ben misschien een beetje ouder, maar ook een beetje slimmer", zei de Zweed.

Anderlecht-manager Michel Verschueren noemde de prestatie van Anderlecht uniek. "Voor de rust heeft Boekarest ons verrast, maar de tweede helft was formidabel. Nu moeten we genieten."



anderlecht-online forum