Lamah en Tiote winnen met Roda

ZONDAG, 2 SEPTEMBER 2007, 17:25 - Sporzafanaat

Roda JC heeft vanmiddag de derby tegen VVV Venlo gewonnen met 3-5. Ex-Bruggeling Yulu Matondo scoorde twee van de vijf goals. Ook Roland Lamah en Cheik Tiote verschenen beide aan de aftrap.

Het leek een gemakkeijke middag te worden voor Roda, want Oper bracht de bezoekers na twaalf minuten al op 0-1. Door gestuntel in de verdediging klom Venlo op voorsprong. Nog voor de rust verkleinde Yulu Matondo de achterstand tot 3-2.

Na de rust kwam Roda beter voor de dag met opnieuw doelpunten van Oper en Yulu Matondo: 3-4. Van Tornhout zorgde voor de kers op de taart, door nog het vijfde doelpunt te scoren.

Roland Lamah stond de volle negentig minuten op het veld. Zijn ploegmaat Cheik Tiote pakte in de 71ste minuut een gele kaart en werd in de 85ste minuut gewisseld voor Van Tornhout.