Théréau en Akin blij met vertrouwen

MAANDAG, 3 SEPTEMBER 2007, 08:17 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Na het vertrek van Tchité rust de offensieve hoop op de schouders van Cyril Théréau en Serhat Akin. Scoren lukte gisteren nog niet tegen Moeskroen, maar beide spitsen zijn blij met het vertrouwen.


"Dat de club Tchité liet vertrekken, moet toch bewijzen dat ze wel in mij en de andere spitsen gelooft. Tegen Moeskroen heb ik enkele kansen gehad maar de afwerking was niet optimaal. Ik heb niet zozeer tijd nodig maar wel automatismen", zegt Théréau in Gazet van Antwerpen.

Ook Serhat Akin was blij dat hij gisteren mocht invallen. "Het was de eerste keer dat ik weer speelde sinds zes maanden", vertelde de Turk. "Ik had niet verwacht nu al te mogen invallen. Het bewijst dat de trainer vertrouwen heeft in mij. Dat voelt heel goed. Persoonlijk zal ik wel nog wat tijd nodig hebben om naar mijn beste vorm te groeien. Ik ben in elk geval verheugd terug in Anderlecht te zin."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.