Marcin Kuzba grijpt waarschijnlijk naast contract

VRIJDAG, 14 SEPTEMBER 2007, 09:48 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

De kans dat Marcin Kuzba voor Anderlecht zal spelen, is niet erg groot. "Ik ben er geen voorstander van om spelers aan te trekken zonder overtuigd te zijn van hun meerwaarden. Dan blijf je beter bij het oude", aldus Van Holsbeeck.


De Poolse tester speelt dit weekend wel mee met de beloften tegen Zulte-Waregem. Daarna zal de technische staf samen met Van Holsbeeck een beslissing nemen over een mogelijk contract. De manager beseft wel dat Kuzba geen echte topspits is: "Spelers die nu testen, zijn door allerlei omstandigheden al een tijd uit de running." Daar komt ook nog bij dat hij wil afwachten hoe Cyril Théréau de kritiek van de afgelopen weken verwerkt en hoe Serhat Akin verder evolueert.

Intussen blijft Anderlecht ook de Argentijnse markt weer nauwlettend in het oog houden. "Het is niet uitgesloten dat we in januari zaken doen", zegt Van Holsbeeck. In de eerste plaats wordt dan gedacht aan een linkerflankspeler, een spits en een mogelijke vervanger voor Biglia, moest die vertrekken in januari.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.