Selectie: Anderlecht - Zulte Waregem

VRIJDAG, 14 SEPTEMBER 2007, 19:01 - andy
Anderlecht-Online No Image Found

Franky Vercauteren maakte vandaag een voorlopige 19-koppige selectie bekend voor de wedstrijd tegen Zulte Waregem. Vadis Odjidja of Luciano Da Silva zullen de kern nog vervolledigen. De twee spelen vanavond nog met de beloften.


Walter Baseggio zal er niet bij zijn. De middenvelder kampt met een blessure aan de hamstrings. "Die blessure is een spijtige zaak voor Walter", aldus coach Vercauteren. "Baseggio was de voorbije 10, 12 dagen heel goed bezig op training en dat had ik hem ook gezegd. Voor mij blijft hij dan ook één van de groep. Na de trainingen van de afgelopen twee weken stond hij zelfs dicht bij een plaats in de selectie."

Ook Nicolas Frutos ontbreekt nog steeds. De Argentijn moet het voorlopig houden bij cardiovasculair werk. Volgende week moet de spits opnieuw op controle.

Selectie: Akin, Biglia, Boussoufa, De Man, Deschacht, Goor, Hassan, Juhasz, Legear, Mpenza, Pareja, Polak, Proto, Schollen, Théréau, Van Damme, Von Schlebrügge, Wasilewski, Zitka



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.