Van Holsbeek: "principiële overeenkomst met Mbo"

WOENSDAG, 4 FEBRUARI 2004, 13:11 - Goofy
Anderlecht-Online No Image Found

Volgens Anderlecht-manager Herman Van Holsbeeck hebben Anderlecht en Mbo Mpenza een principiële overeenkomst voor volgend seizoen. Meteen is duidelijk waarom de transfers naar Brugge en Standard afsprongen.

"We hebben een principiële overeenkomst met Mbo Mpenza", zegt Anderlecht-manager Herman Van Holsbeeck. Meteen is duidelijk waarom de transfer naar Standard afsprong. "De afspraak dateert al uit de tijd dat Club Brugge interesse voor hem had. We zijn toen naar Mbo Mpenza gestapt en hebben hem gezegd dat hij onze eerste keus is als Aruna na dit seizoen zou vertrekken." "Hij heeft ons op dat moment zijn woord gegeven met een duidelijk: 'Oké, dan ga ik niet naar Club Brugge'. Het is fijn dat hij zo zijn voorkeur laat zien." Voorzitter Detremmerie van Moeskroen daarentegen, ziet Mbo liever vandaag dan morgen vertrekken. Na de Standard-soap is hij zijn speler kotsbeu. Ook trainer Leekens en Mpenza-advocaat Denis mengen zich in het gekibbel. Terwijl Detremmerie beweert dat Mbo zelf naar Standard belde, beweren Leekens en Denis dat de speler bij Moeskroen wil blijven.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.