Anderlecht speelt gelijk

WOENSDAG, 4 FEBRUARI 2004, 22:28 - Michaël

Anderlecht plaatste zich voor de halve finale van de beker. Het had genoeg aan de overwinning uit de heenmatch. Heusden-Zolder begon complexloos aan de wedstrijd en voetbalde de beste kansen bij elkaar.

Maar de verdiende voorsprong kwam er niet. Anderlecht speelde inspiratieloos. Een logische 0-0 bij de rust.
Ook na de pauze bleef Heusden-Zolder aanvallen, maar zonder succes. Pas diep in de tweede helft dacht men bij Anderlecht ook aan het publiek. Seol kreeg een paar mooie kansen, maar Bailly hield de netten schoon.

Score: 0-0

Anderlecht: Zitka, Zewlakow, Kompany, Tihinen, Deschacht, Hendrikx, Hasi, Iachtchouk, Zetterberg, Kolar, Seol

H-Zolder: Bailly, Vanbeuren, Delbroek, Teelen, Souza, Janssen (75' Euvrard), Barka (13' Yildiz), De Condé, Suzuki, De Camargo, Oulare