Vercauteren: “Enkel de club telt”

ZATERDAG, 22 SEPTEMBER 2007, 09:31 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Vercauteren beseft dat het morgen er op of er onder is voor Anderlecht maar weet wat hij moet doen als hij de ploeg niet niet meer aan het voetballen krijgt. "De club is belangrijker dan mijn positie", weet hij.


"We starten allebei met 11 bij een 0-0 stand. Het zal afhangen van de vorm van de dag, de kwaliteit en dat tikkeltje geluk. Maar Genk heeft zich natuurlijk wel al een hele week op deze match kunnen voorbereiden. Daarenboven is een match op Genk altijd moeilijk. Al zou dat ook zo geweest zijn zonder de resultaten tegen Zulte Waregem en Rapid Wien. Ik verwacht een reactie na de ontgoochelingen van de voorbije week. Ik heb intussen al met iedereen individueel gebabbeld en morgen zullen we die gesprekken collectief verder zetten. Vooral mentaal is er heel wat oplapwerk."

De coach gaat verder: "De dag dat ik aanvoel dat ik de 'schwung' niet meer in de ploeg krijg, dan weet ik wat ik moet doen. Mijn positie is niet belangrijk, enkel de club telt. Ik luister naar wat mijn spelers mij zeggen en zo probeer ik de groep beter te maken."



anderlecht-online forum