Legear: “Van crisis is nog geen sprake”

ZATERDAG, 22 SEPTEMBER 2007, 09:49 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Hij mocht invallen tegen Rapid Wien en zette daarbij een puike prestatie neer. Zelf gelooft hij in de overwinning, zowel op Genk als in Oostenrijk tegen Rapid Wien. In Het Nieuwsblad geeft de jonge speler wat meer uitleg.


“Ook ik had een bredere voorsprong verwacht na de heenmatch, maar er is geen man overboord. Ik ben er van overtuigd dat we de terugwedstrijd winnen en de kwalificatie zullen forceren in Wenen. Op alle domeinen moeten we Rapid Wien kunnen overklassen”, aldus Legear.

Over de wedstrijd van morgen tegen Genk wou de speler dit kwijt: “Denk je dat het vertrouwen bij Genk groter is? In tegenstelling tot Genk zitten wij nog altijd in de UEFA Cup en in het klassement staan we ook nog altijd voor onze komende tegenstander. We trekken naar Genk met het oog op de driepunter.”

Volgens Legear heerst er voorlopig nog geen crisissfeer bij de club: “Van een crisis is nog geen sprake. Binnen een paar weken staat het echte Anderlecht allicht helemaal op de rail.”

Voor het volledige artikel kan u terecht in Sportwereld, regio Leuven-Hageland.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.