Herman Van Holsbeeck : "Onaanvaardbaar"

WOENSDAG, 26 SEPTEMBER 2007, 12:32 - Lowhelmsson
Anderlecht-Online No Image Found

In het programma Studio 1 op RTBF maakte Stéphane Pauwels (ex-bestuurlid van La Louvière en Bergen) Anderlecht met de grond gelijk. In de talkshow zaten ondermeer Hugo Broos (trainer van Genk) en Raymond Mommens (ex-scout RSCA)


"Wat daar allemaal gezegd is, kan ik niet accepteren", foetert Anderlecht-manager Herman Van Holsbeeck. "Drie kwartier lang werd verkondigd dat niks deugt bij Anderlecht. Waarom werd niemand van de club uitgenodigd? Ik kan deze strijd niet winnen, maar geef niet op. Als ik moet sterven, is het met de kop omhoog", klinkt het in Het Laatste Nieuws.

Wat zei Stéphane Pauwels allemaal ?

- "Nicolas Frutos is een middelmatige speler die 50 procent van de tijd geblesseerd is."
- "Jan Polak is geen box-to-box, maar een doos, Jelle Van Damme is een catastrofe en Max Von Schlebrügge is een schim van wat men zich bij die speler voorstelde."
- "Als het bestuur de transfers doet, dan hebben ze toch geen scoutingscel nodig?"

"Ik wil benadrukken dat ik niks tegen Anderlecht heb. Ik heb respect voor Roger Vanden Stock, Herman Van Holsbeeck en Frank Vercauteren. Ik zeg niet dat ik gelijk heb. Ik heb gewoon mijn eigen eerlijke analyse gemaakt. De basis van het probleem bij Anderlecht is de recrutering. Spelers als Triguinho, Théréau, of eerder Leiva en Ehret brengen niets bij. Dit soort fouten maakt Anderlecht al twee jaar. Op het forum zeggen de fans van Anderlecht trouwens dat mijn analyse de juiste is."



anderlecht-online forum