Zitka en Hassan leggen het weer bij

DINSDAG, 2 OKTOBER 2007, 11:57 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Met Mbark Boussoufa als tolk hebben Daniël Zitka en Ahmed Hassan hun 'ruzie' van zaterdag uitgeklaard. De doelman sommeerde Hassan nogal opzichtig om de supporters te gaan groeten. Voor de Egyptenaar is intussen alles vergeten.


Zitka en Hassan slaagden er snel in zich te verzoenen. De nummer tien aanvaardde de uitleg van zijn doelman en daarmee was de hele affaire, die toch weer sterk opgeblazen was in de pers, snel verleden tijd. Verwonderlijk is dit niet, want beide kunnen het goed met elkaar vinden. Zo was de Tsjech nog te gast op Hassans verjaardagsfeestje in mei.

Ook de andere spelers gaven hun visie om het gebeuren en zij concludeerden dat het beter was geweest moest hij gewacht hebben tot binnen de vier muren van de kleedkamer om daar de spelers opnieuw het veld op te jagen. Zoiets doe je niet in een vol stadion waar toeschouwers en camera's meekijken.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.