Frutos en Mpenza mee naar Wenen

DINSDAG, 2 OKTOBER 2007, 18:06 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Net als gisteren heeft Nicolas Frutos de training vandaag goed verteerd. De spits zal dan ook mee afreizen naar Wenen. Ook Mpenza zal er bij zijn, maar zijn aantreden is hoogst twijfelachtig. Von Schlebrügge is out.


De Zweedse verdediger liep opnieuw een adductorenletsel op en blijft in België achter om te revalideren. Ook achter zijn aantreden tegen Roeselare zondag staat een groot vraagteken.

Met Mbo Mpenza gaat het al niet veel beter. De spits trainde opnieuw niet, maar kreeg de nodige verzorging. Hij maakt wel de verplaatsing naar Oostenrijk mee, maar zijn speelkansen zijn niet groot.

Verder gingen ook Lucas Biglia en Jonathan Legear vandaag op visite bij de dokter, die bij beiden hun pijnlijke enkel onderzocht. Legear trainde vanmiddag individueel, terwijl de staf hoopt dat Biglia morgen kan hervatten. Beiden zijn nog licht onzeker voor donderdag. Beter nieuws over Serhat Akin. Hij werkte zonder problemen de groepstraining mee af, nadat hij het enkele dagen kalmer aan had gedaan.

Na afloop van de training maakte Frank Vercauteren negentien namen bekend waarop hij rekent donderdag. Dit zijn: Akin, Biglia, Boussoufa, De Man, Deschacht, Frutos, Goor, Hassan, Juhasz, Legear, Mpenza, Pareja, Polak, Proto, Schollen, Théréau, Van Damme, Wasilewski en Zitka.

Deze selectie zal nog aangevuld worden door een twintigste speler. Voor dit laatste plaatsje in de selectie twijfelt Vercauteren nog tussen Walter Baseggio en Vadis Odjidja Ofoe.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.