Blessurenieuws

VRIJDAG, 5 OKTOBER 2007, 21:03 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Geen selectie maar wel heel wat blessurenieuws. De wedstrijd tegen Rapid Wien heeft enkele spelers geen deugd gedaan. Zo is Boussoufa al zeker niet van de partij, Akin is twijfelachtig. Hier een overzicht.


Boussoufa liep een blessure op aan de mediale band van de linkerknie. Hij is out voor de wedstrijd. Akin, die tijdens de wedstrijd nog de winning goal scoorde, kreeg een trap op het scheenbeen en is twijfelachtig. Mpenza moet een paar dagen rust in acht nemen. Pareja liep een spierscheur op en zal zaterdag een echo ondergaan. Van Damme ontving een trap op de enkel en hield het op een looptraining. Ook een looptraining voor Juhasz. De Hongaar liep tijdens de wedstrijd tegen de Oostenrijkers een hoofdwonde op tijdens een kopduel.

Hassan was tijdens de rust tegen Rapid Wien onwel en is daarvan nog niet hersteld en moest verzorging krijgen. Von Schlebrügge heeft weer een blessure aan de adductoren. Hij is zeer twijfelachtig voor zondag.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.