Vercauteren: "Te lang gewacht om goed te spelen"

MAANDAG, 8 OKTOBER 2007, 11:52 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Het was wachten tot in blessuretijd tot Anderlecht een punt kon pakken tegen Roeselare. Sporting begon pas laat goed te voetballen beseft ook Vercauteren. "Ik vond het spijtig dat we zo laat gereageerd hebben."


Na het doelpunt van Polak toonde Vercauteren zich nog enorm strijdvaardig. "Waarom zouden we er niet meer in geloven? Het is altijd onze kracht geweest dat we nooit opgeven. Als trainer moet je de spelers dan een duwtje in de rug geven. Als je het einde van de wedstrijd ziet, kun je je afvragen waarom het zo lang heeft moeten duren voor we die kwaliteit konden brengen."

Zoals de voorbije weken kreeg de coach ook weer vragen over zijn aanblijven, iets waar hij nog steeds kregelig op reageert. "Het zijn steeds dezelfde vragen die ik krijg. Natuurlijk zie ik het nog zitten. Als ik niet meer strijdvaardig zou zijn, dan kan ik er beter mee stoppen. Of je nu wint of verliest, je moet leren uit je wedstrijd en die conclusies meenemen naar de volgende match."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.