Vandereycken roept Proto op

MAANDAG, 8 OKTOBER 2007, 17:27 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Silvio Proto heeft vandaag een uitnodiging ontvangen om zich bij de kern van de Rode Duivels te vervoegen. Bailly en Vandenbussche ontbraken door blessure en daarom mag de reservedoelman van Anderlecht zich bij de selectie melden.


Geen Brian Vandenbussche (Heerenveen) en Logan Bailly (Genk) op training vandaag en dus heeft de bondscoach Silvio Proto en Glenn Verbauwhede (Club Brugge) opgeroepen. Van Bailly wordt verwacht dat hij snel weer fit is en daarom zal Verbauwhede donderdag weer huiswaarts keren. Brian Vandenbussche is definitief out, zodat Silvio Proto bij de selectie blijft.

Bondscoach Vandereycken noemt zijn keuze voor de tweede keeper van Anderlecht logisch. "Silvio was naast Stijnen, Vandenbussche, Bailly en Olivier Renard de vijfde doelman in de voorselectie. Aangezien Renard ook nog niet fit is, leek de keuze voor Proto me logisch. Silvio is goed bezig bij Anderlecht, ook al zit hij op de bank. Ik heb met mensen van Anderlecht gesproken, en medisch, conditioneel en mentaal is alles in orde met hem, hij heeft vertrouwen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.