Vercauteren: "Geen te hoge verwachtingen creëren"

DINSDAG, 9 OKTOBER 2007, 13:41 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

In een eerste reactie tonen Vercauteren en Boussoufa zich blij met de loting. "Er zitten enkele goeie ploegen bij met Getafe en Tottenham. Deze groep vormt een mooie uitdaging", aldus Boussoufa.


Coach Vercauteren toont zich optimistisch, maar blijft toch vooral voorzichtig: "Het is een goeie loting. We ontlopen enkele kleppers op papier, maar daarin schuilt ook het gevaar. Sommige ploegen moeten we nog ontdekken en die zullen ook kwaliteiten hebben. We mogen geen te hoge verwachtingen creëren."

Jelle Van Damme toont zich alvast enthousiast: "Dit is een mooie groep, een mix van verschillende speelstijlen, waarin we zeker iets moeten kunnen doen." Dat er een Engelse en Spaanse club bij zijn, maakt hem niet ongerust: "Op dit niveau zitten die er sowieso tussen. In voetbal blijft alles mogelijk, we moeten in onze eigen kansen geloven. In deze groep zie ik zeker mogelijkheden voor Anderlecht."

En vanuit Engeland werd er ook gereageerd op de loting: "Anderlecht heeft een enorme ervaring op het Europese toneel, dat wordt dus sowieso een lastige wedstrijd. Op het eerste gezicht lijkt het een evenwichtige groep, we maken kans om door te stoten", zo luidt het bij Tottenham.



anderlecht-online forum