Polak: "Beter hier spelen dan op de bank bij Bayern"

DONDERDAG, 18 OKTOBER 2007, 10:56 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Na twee en een halve maand bij Anderlecht vindt Jan Polak steeds meer z'n draai. LDH sprak hierover met de Tsjechische international: "Ik voel me hier steeds beter, maar ik ben nog niet tevreden over mijn prestaties."


Het duurde een tijdje voor hij zich had aangepast en hij haalde ook nog niet het niveau dat van hem verwacht wordt. Hij beseft dit zelf ook, maar is hoopvol voor de nabije toekomst. "Ik heb nog niet al mijn talent getoond. Maar in de kleedkamer voel ik me nu op m'n gemak."

Intussen behoudt hij wel zijn basisplaats in de nationale ploeg. Door een overstap naar een kleinere competitie als de Belgische vreesde hij deze in gevaar te brengen. "De Belgische competitie is zo slecht niet. Het is beter om hier te spelen dan op de bank te zitten bij Real Madrid of Bayern München." Gisteren was hij er door een schorsing wel niet bij toen zijn maats met 0-3 van Duitsland wonnen.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.