Hassan gaat voor de Gouden Schoen

ZONDAG, 21 OKTOBER 2007, 13:02 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Ahmed Hassan plaatste zich met Egypte voor de Africa Cup ten koste van Botswana. De Egyptenaar kwam door een schorsing niet in actie, maar woonde de wedstrijd wel bij vanop de tribune.


"Ik ben aanvoerder en dan is je plaats bij de ploeg", aldus de spits die in Egypte van een verdiende vakantie genoot. "Ik had dat ook besproken met Vercauteren. In Egypte heb ik me kunnen bevrijden van de stress."

"Na het seizoen moest ik nog een paar wedstrijden met Egypte spelen en daardoor had ik bijna geen rust", vertelt Hassan in Het Laatste Nieuws. "Toen die matchen achter de rug waren, begon hier de voorbereiding al weer. Ik speelde goede en slechte wedstrijden, maar hoop echt dat ik de Gouden Schoen win. Ik wil er alles voor doen, het zou een mooi moment zijn in mijn carrière. We staan nu voor drie heel belangrijke matchen: Gent, Tel Aviv en Cercle. Een grote club moet er dan staan. Ik hoop alleen dat die blessures ophouden."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.