Frutos heeft spion in Israël

WOENSDAG, 24 OKTOBER 2007, 08:22 - deefken
Anderlecht-Online No Image Found

Donderdag is Tel Aviv de tegenstander van RSCA in de UEFA-beker. De Israëliërs hebben in ieder geval niet veel geheimen voor Frutos. Zo sprak hij de voorbije week meermaals met Guillermo Isrealevich.


Isrealevich is een Argentijnse Israëliër en jeugdvriend die nu in de Israëlische eerste klasse speelt bij Hapoel Kfar Saba. "Ik ken Frutos al sinds ik zes jaar ben. We zijn allebei geboren in Santa Fe in Argentinië, we speelden samen op straat en samen bij Union de Santa Fe. Nico is één van mijn beste vrienden waarmee ik nog elke dag chat."

"De voorbije week vroeg hij me echt alles over Hapoel Tel Aviv. Hij wilde de spelers kennen, de tactiek, de gewoontes van de ploeg. Ik heb hem gezegd dat hij meer relaxed moet zijn. Hapoel speelt tegenwoordig zo slecht dat Anderlecht zich geen zorgen hoeft te maken. Maar ja, Nico is bezeten door voetbal. Hij voelt zich echt goed in België. Zo goed dat hij deze zomer opnieuw Lazio afwees", liet de Argentijnse Israëliër ook nog weten.

Frutos reageerde zelf ook nog: "Ze speelden vorig jaar een aantal goede wedstrijden. Maar we moeten vooral naar onszelf kijken. We weten wat we waard zijn en we moeten simpelweg winnen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.