Reacties Hassan, Zitka en Polak

VRIJDAG, 26 OKTOBER 2007, 12:11 - Goofy
Anderlecht-Online No Image Found

Hassan: "Het resultaat van de ploeg is belangrijker dan de individuele presentatie. Maar ik besef dat ik slecht gespeeld heb. Ik had problemen met de achillespees en ik durfde niet voluit gaan in de duels."


"Als ik goed ben draait de ploeg en als ik pijn heb heeft de ploeg pijn", aldus de Egyptenaar.

Ook Zitka wou een reactie kwijt aan Het Nieuwsblad: "Ik denk dat ik één bal heb moeten stoppen. Maar dat komt natuurlijk omdat ik achter een sterke verdediging stond. Hapoel was in het begin scherper in de duels maar we hebben ons goed herpakt. Dat komt natuurlijk door Frutos, die is toch wel onze belangrijkste speler. Je merkt toch dat het heel belangrijk is dat hij er is en dat hij er in dit soort wedstrijden bij is", aldus de doelman.

Net als Hassan was ook Jan Polak niet tevreden met zijn geleverd spel: "We zijn niet goed begonnen. Na het eerste doelpunt en vooral in de tweede helft liep het veel beter. Je merkt aan zijn (Frutos) manier van spelen dat zijn aanwezigheid een grote invloed heeft op de ploeg. Hij kan een bal bijhouden en scoort gemakkelijk."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.