Meer reacties na Cercle Brugge - Anderlecht

ZONDAG, 28 OKTOBER 2007, 23:37 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht moest zich op het veld van Cercle Brugge tevreden stellen met een punt. Veel spelers hadden het over de opeenvolging van wedstrijden met als gevolg een gebrek aan frisheid vandaag.


"De opeenvolging van wedstrijden weegt door en dat vertaalt zich op het veld. We missen duidelijk frisheid", stelt Jonathan Legear vast.

Middenvelder Mark De Man treedt zijn ploegmaat hierin bij. "De match van donderdag mag geen excuus zijn, maar we leken niet echt fris te zijn vandaag. Cercle speelde een goede partij en daar konden wij te weinig tegenover zetten."

Ook Nicolas Frutos was zichtbaar vermoeid na drie wedstrijden in een week, maar de Argentijn mist vooral de creativiteit van Boussoufa en Hassan. "Ik kan daar niet voor zorgen. Mijn taak is in de eerste plaats doelpunten maken", aldus Frutos.

"We hadden uiteraard graag gewonnen", zegt Jan Polak, "maar het zat er niet echt in vandaag. We speelden niet slecht, maar we creëerden te weinig kansen. Cercle is een goede ploeg, daarom staan ze na 11 speeldagen nog altijd zo hoog in het klassement."



anderlecht-online forum